GeRu

Tribute To The Oldies

Tribute to the Oldies is een muzikale DJ show met muziek uit vervlogen tijden, weergegeven met de geluidstechniek van nu. Het is een feest der herkenning aan de momenten die je koestert. De herinneringen aan je eerste dansles, de vakantie’s met je ouders, je eerste liefde, je eerste vinylsingle, je pubertijd, uitgaan in een bar-dancing, je schooltijd en de hits die je hoorde via de radio of de grammafoonplaten van je vader.

50 jaar muziekgeschiedenis uit de jaren 50, 60, 70, 80 en een vleugje 90 komen er voorbij. Natuurlijk met alle ruimte voor verzoekjes.

Tribute to the Oldies is uitermate goed inzetbaar bij: 25, 40, 50 of 60 jarige bruiloften. Maar ook bij: jubilea, verjaardagen, reunie’s, oldtimer-evenementen, dorpsfeesten, oogstfeesten, oude ambacht dagen en automobielparade’s. Je mag ons natuurlijk ook gewoon boeken omdat je een liefhebber van die muziek bent.

Specials: Tribute to the oldies is ook te boeken voor speciale thema’s als Oud Hollands, Rock ‘n’ Roll, Disco, Stijldans en kan worden uitgebreid met “live-gezongen” muziek van een zanger of band.

Gerrit en Lia van GeRu Sound&Events staan jullie graag persoonlijk te woord om de vele mogelijkheden van deze nostaligische show te bespreken.

  • Info@gerusound.nl
  • Gerrit: 06-23259310
  • Lia: 06-28574533

Bekijk onze promo video!

Tribute to The Oldies